Șoșoacă a protestat în Piața Victoriei pentru redeschiderea școlilor

Niciun participant la protest nu a purtat mască de protecție

Senatoarea PAUR (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor) Diana Șoșoacă a organizat astăzi, în Piața Victoriei, un protest spontan, cu scopul de a-și spune păsurile (care, după cum bine știm, nu sunt deloc puține). O veșnică militantă împotriva măștii de protecție, Șoșoacă reclamă, de data aceasta, faptul că Executivul nu dorește redeschiderea școlilor, astfel că folosește protestul ca armă de atac împotriva oamenilor de la guvernare, cei care nu se gândesc la binele copiilor.

Diana Șoșoacă vrea „reîntoarcerea la școală în condiții normale, fără mască, termoscanare, plexiglas!”

Din imaginile prezentate chiar de Șoșoacă în intervenția live de pe Facebook putem observa, printre altele, că nimeni, nici măcar aceasta, nu poartă mască, de vreme ce o astfel de abatere intră sub incidența legii, absolut orice cetățean al țării fiind obligat să poarte mască de protecție în spațiile publice închise sau deschise, în contextul pandemiei de Covid-19.

Dincolo de zădărnicirea combaterii bolilor, abatere executată cu nonșalanță de senatoarea Diana Șoșoacă, un alt aspect interesant a fost numărul redus de protestatari, protestul în sine dând mai mult senzația unui concert în aer liber (cu fani) susținut de aceasta. Un show aproape sinistru, menit să-i aducă acesteia câteva puncte publicitare în plus, susținut de câți indivizi nesiguri pe ei.

„Parlamentul e cu voi”, spune, la un moment dat, Șoșoacă, încercând să-și sublinieze importanța funcției deținute în stat. Mai mult decât atât, aceasta susține faptul că, datorită „lor” (n.r. PAUR), România ar fi țara cu cele mai puține norme restrictive, exceptând, firește, țările nordice. Așadar, dacă tot sunt românii unii dintre cei mai „liberi” europeni, poate că n-ar fi rău, în opinia avocatei, să se ia toată mână, dacă tot ni s-a dat un deget, și să se redeschidă și școlile.

„În biserici se intră. Și la 12 noaptea dacă te duci, te primește”, susține aceasta. „Atât le trebuie: să închidă bisericile”, se continuă pe același ton strident.

Citește și: „Medicul” Șoșoacă și mediul septic

#News