Dăncilă „nu își explică de ce” a trădat-o Stănescu

Paul Stănescu, omul care ar fi vrut s-o dea jos din funcția de premier, însă și din cea de președinte al PSD

Fostul nostru brav premier, Viorica Vasilica Dăncilă, revine încet-încet în lumina reflectoarelor. Dacă într-o perioadă puteam s-o suspectăm pe aceasta că ar fi dat politica pe gătit sau pe goblenuri, iată că, în realitate, Dăncilă doar și-a luat un scurt timp de respiro în care, cel mai probabil, a citit câteva cărți motivaționale. Și tot citind a dat-o în scris. Ca-așa-i stă românului bine.

Cu o carte publicată, fostul premier ar putea să se afle la câțiva pași mici de a fi acceptată în Uniunea Scriitorilor, de-a dreapta lui Sorin Lavric. Însă până ce vom avea minunata ocazie de a citi confesiunile acesteia despre viața în și cu PSD, proaspăta scriitoare își începe turneul de promovare al cărții pe la televiziuni, acolo unde dezvăluie câteva dintre amănuntele ce vor putea fi citite în cartea secretelor.

Viorica Dăncilă: „Paul Stănescu a trădat din prima clipă”

Nu își explică de ce

Potrivit G4Media.ro, invitată la o emisiune a postului de televiziune Antena 3, Viorica Dăncilă ar fi acuzat trădarea, în rândul colegilor de partid. „Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Oprișan, Dragoș Benea au avut un plan de a prelua partidul. Mi-au cerut demisia de la șefia PSD după ce a trecut moțiunea de cenzură”, a declarat aceasta.

Mai mult decât atât, fostul premier este de părere că Paul Stănescu ar fi plănuit îndelung o preluare a PSD și, implicit, o eliminare e acesteia din scenă, cerându-i, la un moment dat, demisia. Cu gândul la țară și la partid, Dăncilă ar fi refuzat propunerea „indecentă” a lui Stănescu. Drept consecință, aceasta și-ar fi pierdut susținerea social democraților care își doreau trecerea ei pe tușă, până într-acolo unde să se înțeleagă pe sub masă cu Iohannis și cu Orban, în contextul alegerilor prezidențiale. „Paul Stănescu mi-a spus că nu trebuia să candidez la alegerile prezidențiale, ca să intre Dan Barna în turul 2 și să câștige alegerile. Nu îmi explic de ce”, a mai spus Dăncilă.

Citește și: Șoșoacă a protestat în Piața Victoriei pentru redeschiderea școlilor

#News