Paul Stănescu - foto: PSD

În urma ultimelor informații, tragem concluzia firească că în familia Stănescu se va așterne, încet-încet, sărăcia. Dacă până acum, familia beneficia de doi întreținători, iată că de-acum încolo, aceasta va trebui să se descurce doar din salariul și afacerile lui Paul Stănescu, întrucât fratele acestuia, Alexandru, a declarat că două mandate de parlamentar îi sunt suficiente. „Om de onoare”, așa cum se autocaracterizează, Alexandru Stănescu, fratele baronului Paul, își dorește să le dea și colegilor o șansă la o viață mai bună, astfel că-și anunță furtunos retragerea de pe listele din județul Olt.

Alexandru Stănescu trage pariul scurt în PSD

„În urmă cu patru ani mi-am anunțat colegii că este ultimul mandat pentru care candidez. Sunt un om de onoare și așa vreau să rămân. Consider că sunt suficiente două mandate de parlamentar pentru a demonstra ce poți, pentru a pune la punct o legislație care, pe alocuri, nu este bună. Asta am făcut în cele două mandate și acum las alți colegi, tineri, buni profesioniști, să-și demonstreze valoarea.”, susține Alexandru Stănescu, pentru Realitatea Oltului.

Caz în care familia Stănescu nu se va descurca, de acum încolo cu banii, cu siguranță se vor găsi colegi inimoși care să-i întoarcă lui Alexandru favorul, împrumutându-l, la nevoie, cu bani.

Citește și: Oameni noi, dar tot noi! Deneș și Suciu, pe listele PSD Bistrița-Năsăud

#News