Ioan Deneș

De ceva vreme se tot vorbește despre PSD-ul reformat al lui Marcel Ciolacu. Cu câteva excepții care, cel mai probabil, l-au supărat pe acesta, la un moment dat, noutatea din PSD nu există. Aceiași oameni, aceleași fețe. Iar dacă în județul Vaslui, capete de listă sunt Adrian Solomon și Irinel Stativă, celebrii șaormari certați chiar și de Ciolacu, în Bistrița-Năsăud îi avem pe veșnicii Ioan Deneș, fost ministru al Apelor și Pădurilor în guvernarea Dăncilă și pe Daniel Suciu, fost vicepremier şi fost ministru al Dezvoltării Regionale.

Astfel, Ioan Deneș va candida, din partea PSD pentru un loc în Senat, în vreme ce Daniel Suciu țintește spre un fotoliu de deputat.

Singura care a ales să nu mai candideze anul acesta este Doina Pană, fost ministru al Apelor și Pădurilor, în timpul guvernării lui Mihai Tudose, făcută celebră de Victor Ponta, pe vremea când acesta era liderul PSD și premier al României.

„În urma întrunirii și deciziilor BPJ și CPJ a Partidul Social Democrat • Bistrița-Năsăud, lista candidaților pentru Alegerile Parlamentare din 6 decembrie 2020 este următoarea:

• Camera Deputaților

Vasile Daniel Suciu Licențiat în științe politice, absolvent al Institutului Diplomatic Român, deputat în Parlamentul României, viceprim-ministru, ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Daniel Suciu este unul dintre cei mai valoroși oameni ai echipei noastre. Prin munca și profesionalismul său, în județul nostru au fost și sunt în implementare proiecte deosebit de importante.

Bogdan Ivan Gruia Licențiat în administrație publică și absolvent al studiilor de Masterat în comunicare și relații publice, ambele la Universitatea Babes-Bolyai, Doctorand al Școlii Doctorale de Sociologie din cadrul Universității București, Purtător de cuvânt al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, consilier al Președintelui Consiliului Județean, Președinte al Tinerilor Social Democrați, fondator al platformelor civice tineret.net și ÎmparteBucurie.ro, Bogdan Ivan este un tânăr cu vastă experiență administrativă și un lider al tinerei generații.

Ciprian Ceclan-OpreaAbsolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, fost Subprefect al județului, reprezentant al Guvernului în teritoriu, director de cercetare și dezvoltare al unei firme din Bistrița-Năsăud, cu importante cunoștințe în administrație publică și în managementul resurselor umane.

Nicolae Cioancă Dublu licențiat în domeniul economic, consilier local și județean, fost Președinte al Organizație PSD Tiha Bârgăului, fost Director adjunct al Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, antreprenor, Director de Radio și Televiziune.

Todor Anamaria Absolventă a Facultății de Litere, profesor de limba și literatura română, evaluator și expert în fonduri europene, specialist în științe economice.

Timoce Călin AlexandruAbsolvent al facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor „Babeș-Bolyai”, specialist în vânzări cu o experiență de 12 ani, antreprenor.

Pop Paul VasileAbsolvent al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, inginer topograf, inginer silvic, expert în achiziții publice.

• Senat •

Ioan Deneș Absolvent al Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, consilier local al orașului Beclean, consilier județean, senator în Parlamentul României, Ministru al Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș are experiența necesară pentru a continua să reprezinte interesele cetățenilor județului nostru în Senatul României.

Rus Romulus VirgilDoctor în educație fizică și sport, autor și coautor a numeroase studii de cercetare în domeniul sportului, cadru didactic universitar la Universitatea “Babeș Bolyai” Cluj-Napoca- extensia Bistrița, antreprenor al primei școli private de specializare profesională (Instructor de fitness & Personal trainer), consilier județean în cadrul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Bolboacă Andra ElisabetaDublu licențiată în geografia turismului și în domeniul sanitar, asistent medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Crișan Nicolae Grațian Absolvent al Universității Tehnice și facultății de Chimie și Inginerie Chimică, în cadrul Universității “Babeș Bolyai”, cu o vastă experiență profesională.În următoarea perioadă vă vom prezenta programul de măsuri și propuneri legislative ale candidaților PSD BN, care candidează la Alegerile Parlamentare, ce vor avea loc la data de 6 decembrie 2020.”, se arătă în postarea PSD Bistrița-Năsăud.

Citește și: Deputații social democrați șaormari, Solomon și Stativă, din nou cap de listă

#News