Marian Dragomir, primarul Brăilei

În timp ce șeful său Marcel Ciolacu se află din nou în izolare, primarul PSD al Brăilei Marian Dragomir se ține de declarații menite să dea apă la moară tuturor celor care protestează împotriva măștii de protecție. Mai exact, primarul Dragomir este de părere că obligativitatea purtării măștii ar trebui să fie instituită doar în spațiile aglomerate. De altfel, aceasta nu este prima declarație controversată, în acest sens, a lui Marian Dragomir.

Primarul Brăilei: „O să ne interziceți să deschidem și geamul în ritmul acesta?”

„Pot înțelege obligativitatea purtării măștii în spațiile aglomerate …. dar nu pot înțelege obligativitatea purtării măștii când te plimbi singur pe stradă, când te plimbi doar cu soția, copilul sau prietena pe stradă, când cobori din mașină, intri in scara blocului sau in curte și nu te întalnești cu nimeni. O să ne interziceți să deschidem și geamul în ritmul acesta?”, a scris Dragomir pe Facebook.

Primarul Brăilei Marian Dragomir este, de asemenea, de părere că legea actuală poate crea interpretări, astfel că, în opinia sa, abuzurile au cale liberă.

„Legile interpretabile nu pot fi aplicate. Ce înseamnă pe teritoriul Municipiului Brăila în acestă hotarâre deloc clară? Pe stradă, în mașină, în apartament sau în casă, în restaurant la masă? De ce să port masca atunci când vin noaptea acasă și sunt singur pe stradă?”, a mai spus Marian Dragomir, luat la întrebări de MEDIAFAX.

Citește și: Marcel Ciolacu, din nou izolat

#News