Marcel Ciolacu / Foto: Facebook

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a anunțat că va intra, din nou, în autoizolare și că își va face testul pentru Covid 19, potrivit Știri pe surse. Decizia sa vine după ce doi social democrați, deputata Simona Bucura Oprescu și președintele Consiliului Județean Bistrița Năsăud, Emil Radu Moldovan, au fost diagnosticați, luni, cu Covid 19. Exemplul său e urmat şi de secretarul general al PSD, Paul Stănescu, precum şi de Sorin Grindeanu, care vor reface şi ei testul intrând în izolare.

Ciolacu s-a mai izolat la finalul lunii trecute, după ce, înainte de „locale” a interacționat cu lideri PSD Sălaj, din care trei au fost  confirmați trei infectați cu noul coronavirus.

Simona Bucura Oprescu, stabilă în spital

„Mă alătur miilor de români confirmați pozitiv de Covid19. Starea mea de sănătate este stabilă în acest moment și sunt internată în spitalul de la Mioveni unde am mare încredere în profesionalismul cadrelor medicale care au tratat cu succes până acum sute de alți pacienți. Nu am pus la îndoială nicio clipă existența acestui coronavirus. Nu o faceți nici voi! Protejați-vă cât mai bine pentru siguranța voastră și a celor din jur! Să dea bunul Dumnezeu să fiți feriți de acest inamic invizibil care produce atâta suferință! Multă sănătate tuturor!”, a declarat deputata PSD Simona Bucura Oprescu, pe Facebook.

Încrezător în sistemul medical

„Tocmai am primit rezultatul testului și, din păcate, mă alătur miilor de români confirmați pozitiv de Covid 19. Deocamdată, starea mea de sănătate este stabilă și conform procedurii m-am izolat, protejându-i pe ceilalți. Sunt voci care pun la îndoială existența virusului, sunt oameni ce cred, însă în aceste momente, în fața inamicului invizibil, cel mai înțelept este să respectăm cu toții regulile”, a scris și Moldovan, pe Facebook.

Citește și: Florina Presadă, testată pozitiv COVID-19

#News