Florin Roman / Foto: Facebook

Șeful liberalilor din Camera Deputaților Florin Roman a declarat, astăzi, în plen, că are de gând să o demită pe Renate Weber din funcția de Avocat al Poporului, imediat ce PNL va dobândi majoritatea în Parlament.

Facă-se voia românilor! Florin Roman, despre Weber: „Nu este Avocatul Poporului, ci este avocatul PSD”

În opinia lui Florin Roman, din „axa răului” ar face parte PSD, CCR, însă și Avocatul Poporului, în persoana Renatei Weber, motiv pentru care liberalul își dorește de urgență demiterea acesteia. Tot potrivit lui Roman, Renate Weber nu ar fi avocatul românilor, ci mai de grabă apărătorul cel mai de seamă al social democraților.

„Ne-am obişnuit ca în ultima vreme majoritatea PSD să vină cu tot soiul de propuneri care de care mai populiste, fără să susţină şi sursa de finanţare.

Din păcate, axa răului formată din PSD şi Curtea Constituţională a lui Dorneanu şi Renate Weber continuă să facă rău României. Noi sperăm că nu pentru mult timp. Sper că în două luni românii vor face ceea ce trebuie şi vor da un vot împotriva acestei axe a răului.

Le promitem românilor că imediat ce vom avea majoritate o vom demite şi pe Renate Weber, care nu este Avocatul Poporului, ci este avocatul PSD. Vă promitem că va trebui să începem şi o reformă profundă constituţională, astfel încât Curtea Constituţională să fie a României şi nu a domnului Dorneanu”, a spus Roman, în plenul Camerei Deputaţilor.

Citește și: Dăncilă a scăpat, în sfârșit, de sindromul Stockholm. Farmecele lui Dragnea nu mai au putere

#News