Dacă până nu de mult, Viorica Dăncilă nu avea curaj să-l vorbească de rău pe fostul ei șef, actualmente rezident la Rahova, Liviu Dragnea, iată că vraja s-a rupt, în sfârșit, eliberând-o pe Dăncilă din mrejele apocaliptice ale fostului lider PSD. Ba chiar mai mult decât atât, Viorica Dăncilă pare să aibă acum curajul să-l învinuiască pe Dragnea pentru faptul că, potrivit acesteia, ar controla încă din pușcărie bunul mers al lucrurilor în Teleorman, județ pe care aceasta și-ar dori să-l reprezinte în Parlament.

Dăncilă va aștepta, totuși, decizia PSD

„Liviu Dragnea încă mai are influență la Teleroman pentru a nu mă regăsi pe listele de la parlamentare. Are încă influență! Sunt persoane din PSD la Teleorman care au un dialog constant cu el. A apărut și în spațiul public pentru susținerea lui Carmen Dan și Viorica Dăncilă să nu fie. Eu m-am opus legilor justiției. Acesta este argumentul. După cum am gestionat guvernarea nu mi se pot aduce reproșuri. Aștept lista de la PSD. Va trebui o analiză foarte bună”, a spus Viorica Dăncilă la Digi24.

Concluzia firească a spuselor Vioricăi Dăncilă este că principalul vinovat al eșecurilor sale guvernamentale este Dragnea, ea neavând niciun fel de pată în acest sens, guvernarea, în sine, fiind una ireproșabilă, după arestarea acestuia.

Citește și: Viorica Dăncilă: Ani de liceu (fără emoții la Română)

#News