„Mitică de la Ligă” vine la Kanal D

Dumitru Dragomir a ratat „de puțin” intrarea în Consiliul General al Bucureștiului

Dumitru Dragomir, „Mitică de la Ligă” cum i se mai spune, este următorul invitat al lui Denise Rifai în emisiunea „40 de întrebări” de la Kanal D. Cum viața lui Mitică Dragomir (75 de ani) s-a împărțit între fotbal și politică – lucruri la care se pricepe „tot românul” – și aparițiile sale au fost spumoase, cu replici care mai de care, iar declarațiile pe care le-a făcut după ce a ratat „de puțin” fotoliul de consilier general au ținut prima pagină.

„Voi fi consilier general. Am dat cazier, am competat tot ce trebuie, am făcut ședința… Eu nu renunț. Eu sunt organ ales, pe mine m-a ales poporul”, declara la acel moment Dumitru Dragomir.  De altfel, prezența sa e listele de pentru CGMB a fost considerată inoportună de către liderul social democraților. „Am avut o discuție separată și cu președintele PSD Sector 3, deoarece am luat act de declarațiile publice ale lui Mitică Dragomir”, a spus Marcel Ciolacu.

Citește și: Dragomir se ține cu „dinții” de fotoliu: „Sunt organ ales”

Multe dintre întrebările pe care Denise Rifai i le-a pregătit lui Dumitru Dragomir, sunt în legătură cu activitatea acestuia la Liga Profesionistă de Fotbal, de altfel acesta fiind considerat „groparul” fotbalului din România. „Ați fost amenințat cu moartea pentru dezastrul din fotbalul românesc?”, „Câte blaturi ați făcut la ordin?”, „Ați fost coordonatorul securiștilor din fotbalul românesc?”, „Sunteți nostalgic după comunism?”, „Cum l-ați ajutat pe Becali să fure Steaua?”, „V-ați mai gândit vreodată la sinucidere?”, „V-a fost vreodată dor de tata?”, „Veți scapa din nou de închisoare?”, sunt doar câteva din cele 40 de întrebări la care „Mitică de la Ligă” va trebui să răspundă duminică seară, de la ora 22.30, la Kanal D.

Cine este Dumitru Dragomir

Potrivit CV-ului publicat pe site-ul Camerei Deputaților, Dragomir a avut două mandate de deputat PRM (2000-2008), a fost președinte de club sportiv timp de 20 de ani, iar din 1991 a fost președintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Pe lângă activitatea din fotbal și politică, Dragomir a fost patron de presă, dezvoltator imobiliar și a investit în industria hotelieră.

Citește și: Denise Rifai și emisiunea sa, premiate la Gala TV Mania