Carmen Brumă și căsătoria cu Mircea Badea. „Sunt suficient de multe acte în viaţa mea”

Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă autohtonă, deși nu sunt „legați” prin acte

Carmen Brumă, partenera de viață a lui Mircea Badea consideră că o relație de lungă durată nu este dată de o bucată de hârtie, care să ateste, din punct de vedere birocratic „apartenența” la o familie sau alta. Ba mai mult, aceasta crede că oamenii nu sunt făcuți să fie monogami. De aici poate și „frica” multora de a se „lua cu acte”, căci la divorț birocrația este extrem de mare, cu numeroase bătăi de cap.

Potrivit Viva, Camen Brumă a ținut să facă lumină și să risipească orice urmă de compasiune la adresa sa. „El (n.r. Mircea) a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel și că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu biata Brumă. E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă”, a mărturisit Carmen Brumă, care se află într-o relație, cu tatăl copilului său, de mai bine de 20 de ani.  

„Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment. De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, spunea Carmen Brumă, la Antena Stars.

De altfel, o relație „liberă”, în care partenerii nu aparțin jumătății, pare că are o altă savoare. Dar aici depinde foarte mult și de respectul pe care și-l arată cei doi, unul față de celăllat, și împrună relație lor. Până la urmă, nu o „petic” de hârtie aduce fericirea în cluplu.

Citește și: Mihaela Rădulescu, despre relația cu Felix Baumgartner: „Nu e ca în familia tradiţională”