Gabriela Firea

După provocarea făcută de candidatul social-democrat la Primăria Brașov, cu privire la publicarea CV-urilor celorlalți candidați, iată că la București se „naște” o altfel de provocare.

Primarul în exercițiu, Gabriela Firea i-a provocat pe toți cei 17 candidați la fotoliul de primar general, „care, îl lipsă de soluții și competențe, se țin de glume puerile”.

Concret, Gabriela Firea îi întreabă pe aceștia dacă vor susține programul FIV – „O șansă pentru cuplurile infertile”, program care se bucură de un real succes, atât la propriu, cât și la figurat.

Provocare pentru candidatii la postul de Primar General al Capitalei care, in lipsa de solutii si competente, se tin de…

Publicată de Gabriela Firea pe Vineri, 4 septembrie 2020

„Eu întreb serios: dacă vor ajunge într-o poziție de decizie – primar, viceprimar sau consilier general -, vor susține programul inițiat de mine, prin care li se decontează cuplurilor infertile tratamentul FIV în valoare de 3.000 de euro? Program cu sprijinul căruia s-au născut, în doi ani, aproape 500 de copii în București și sunt în evoluție peste 100 de sarcini?”, a scris Firea pe pagina de Facebook.

„Întreb, pentru că unii dintre ei au afirmat că acest program reprezintă o pomană și că vor face totul să-l desființeze!

Cred că bucureștenii trebuie să afle cum gândesc cu adevarat toți candidații la alegerile locale și ce planuri concrete au”, a concluzionat edilul.

Citește și: Gabriela Firea, despre programul FIV 2. „Record absolut!”

#News