O provocare inedită a fost lansată de candidatul PSD la Primăria Brașovului, Florin Orțan.  Acesta i-a cerut actualului primar, liberalul George Scripcaru să își publice CV-ul.  

„Campania electorală trebuie să fie un prilej de întâlnire cu comunitatea și candidații au datoria elementară de a-și prezenta CV-ul în mod public. Brașovenii trebuie să știe ce calități și ce defecte au cei cărora le cer votul pentru Primărie sau Consiliul Județean.

Eu, alături de echipa PSD, credem în transparență și în profesionalism. Pe listele noastre veți găsi oameni cu experiență profesională solidă, oameni care au făcut performanță în domeniile lor de activitate. Pe listele altora…rămâne de văzut.” a declarat Florin Orțan, citat de transilvania365.ro.

Orțan și-a făcut public CV-ul, acum îl vrea și pe al lui Scripcaru.

Provocare acceptată de la dr. Florin Orțan!Îi provoc pe colegii mei Alexandra-Ioana Crivineanu și Marius Valentin…

Publicată de Lucian Patrascu pe Miercuri, 2 septembrie 2020

„Brașovenii au cerut politicienilor transparență și seriozitate, drept pentru care ne-ar plăcea tuturor să știm cine candidează pentru conducerea orașului și județului nostru. Această provocare susține faptul că avem cea mai bună echipă politică în alegerile locale, cu profesioniști.” a adaugat Orțan, citat de sursa menționată.

Citește și: Alegeri locale. Lista candidaților la primăriile și Consiliile Județene din România

#News