Florin Cîțu

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu susține că Guvernul Orban a gestionat foarte bine economia în 2020. Cîțu a făcut această precizare într-o postare pe Facebook, iar dovada este chiar modul în care social-democrații și-au „schimbat mesajele” de atac.

„PSD a schimbat mesajele cu care atacă guvernul. În fața datelor oficiale (vezi consumul astăzi în graficul de mai jos) nu mai are ce face și recunoaște că am reușit să evităm un dezastru economic în cea mai grea perioadă pentru economia globală. Foarte puține țări din lume pot spune acest lucru.

De câteva săptămâni atât PSD cât și trompetele lor din spațiul public (jurnaliști, economiști «independenți») recunosc că 2020 a fost administrat perfect de PNL. Dar nu se lasă. Acum aruncă altă sperietoare în spațiul public. Anul 2021. Dezastrul pe care îl anunțau în economie pentru 2020 nu a venit și atunci mută scenariul apocaliptic pentru 2021”, a scris Florin Cîțu.

Cavaleri ai apocalipsei economice, Ciolacu, Ponta și Tăriceanu

PSD confirmă, guvernul PNL a administrat FOARTE BINE economia în 2020. Dovada? Foarte simplu. PSD a schimbat mesejele…

Publicată de Florin Cîţu pe Miercuri, 2 septembrie 2020

Ministrul a mai precizat că cei trei «cavaleri» manipulează și mint fără scrupule, cu scopul de ai speria pe români.

„Datele oficiale arată clar că astăzi economia României este printre cele mai bine administrate din UE, în timpul celei mai mari crize economice din ultima sută de ani.

Le cer public celor trei cavaleri ai apocalipsei economice, Ciolacu, Ponta și Tăriceanu să se oprească și să nu-i mai sperie pe români. Le garantez românilor că vom administra la fel de bine economia și în perioada următoare.”, a mai scris Cîțu pe Facebook.

Citește și: Ciolacu este invitat de Cîțu, la „Finanțe”

#News