Tudor „Tubel” Schinagel / Foto: Facebook

Tudor „Tubel” Schinagel este unul dintre candidații independenți la Primăria Sectorului 1 al Capitalei și în disperarea sa de a atrage atenție asupra sa, iese la rampă cu o declarație cel puțin suprinzătoare. Potrivit lui Schinagel, pe urmele sale s-ar afla, cu intenția de filaj, chiar Poliția Animalelor. Da, ați citit bine! Mai mult decât atât, susține candidatul independent, filajul ar fi „comandat” de primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, candidat la rândul său pentru un nou mandat.

„Este șocant să aflu din presă că am fost urmărit și filat de Poliția Animalelor din cadrul Poliției Locale Sector 1 la ordinul actualului primar Dan Tudorache.”, a declaratTudor „Tubel” Schinagel, într-un acces de paranoia.

„În cadrul Poliției Locale Sector 1 a fost înființat prin dispoziția primarului un departament secret pentru urmărirea mea – Poliția Animalelor. Primarul a folosit această instituție pentru a face poliție politică. Există angajați ai Politiei Locale care au tăinuit și ascund adevărata lor activitate, cum ar fi Agent Șef Cămilă.

Aceste practici sunt demne de Rusia lui Putin. Nu voi tolera așa ceva. Primarul actual trebuie să răspundă în fața Justiției pentru asemenea dispoziții. Voi depune astăzi plângere la Tribunalul Penal de la Haga.

Să faci poliție politică este interzis prin lege e mișto, dar nu mai e la modă de 30 de ani.

#namdarvreau #parsilivesmatter #voteazaslapul #bogdaproste”, a spus Tubel, candidatul cu „șlapul”.

De altfel, candidatul „n-am dar vreau”, după cum se autodescrie ironic pe Facebook, nu este la prima sa abatere excentrică, întreg contul de socializare fiindu-i presărat cu poze cel puțin ieșite din comun, nedemne de un candidat la Primăria Sectorului 1.

Întâi Clotilde Armand, apoi Tubel – miză mare pentru Sectorul 1

Situația nu este, câtuși de puțin, una nouă. O altă contracandidată a lui Dan Tudorache, mult mai cunoscuta Clotilde Armand a declarat de curând cum că ar fi filată, la rândul ei. Ce-i drept, acuzele lui Clotilde Armand nu au inclus Poliția Animalelor în propoziție, însă nu putem să nu observăm o practică veche, menită să facă jocurile electorale și să discrediteze „concurența” într-un mod neloial și nedemn.

Citește și: Se înființează „Poliția Animalelor”

#News