Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Vara a fost asociată de multe cupluri din lume cu ”sezonul nunților”, ceremoniile fiind organizate minuțios, pentru a stabili numărul de invitați, muzica, dimensiunea tortului, restaurantul, biserica sau ținuta.

Cu toate acestea, pandemia i-a determinat pe mulți tineri să renunțe la numărul mare de invitați, să amâne sau chiar să-și anuleze nunta.

Deși nu mai există restricții în ceea ce privește pandemia, multe cupluri aleg să aibă ceremonii mici sau secrete

Există mai multe motive pentru care căsătoria în secret a devenit o reală ”modă”.

Unii dintre tineri invocă motivul pandemiei, alegând un număr redus de invitați, în timp ce alții observă, tot mai mult, viața celebrităților.

Un cuplu dat ca exemplu este cel format de Jennifer Lopez și Ben Affleck, ambii alegând o capelă din Las Vegas, fără invitați.

La doar câteva zile mai târziu, actrița din Queen’s Gambit, Anya Taylor-Joy, a avut, de asemenea, o ceremonie secretă, căsătorindu-se cu muzicianul Malcolm McRae.

Ceremonie cu doar 4 inivitați: fără părinți, fără rude și fără motive de stres

Un bărbat proaspăt căsătorit a declarat pentru publicația britanică, The Guardian, că și-a dorit, împreună cu soția sa, o zi relaxantă și plăcută.

Prin urmare, la nuntă au fost prezenți doar 4 invitați, care, contrar tradiției, nu au fost părinții mirilor.

Imediat după ceremonie, ne-am îndreptat spre plajă pentru înghețată și șampanie. Am fost la nunțile prietenilor unde au fost stresați și totul a costat o avere. Am ales o nuntă secretă pentru a nu trebuit să ne facem griji cu privire la cine se va înțelege cu cine sau dacă oamenilor le place sau nu mâncarea. În plus, am fost foarte emoționați stând în picioare în fața a doar patru persoane. Nu cred că am fi fost relaxați în fața unei mulțimi”, a explicat cuplul.