Sursa foto: Wow Biz

Cunoscuta cântăreață a postat pe pagina sa de Instagram mai multe videoclipuri în care recunoaște că este una dintre victimele rețelelor de socializare. Antonia a mărturisit fanilor că are de gând să renunțe, pentru o perioadă, la postările zilnice cu care și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului.

Mai mult, Antonia vrea ca în următoarea perioadă să își țină viața privată departe de ochii lumii. Ea a mai precizat că a sosit momentul să se gândească mai mult la ea și să nu mai trăiască pentru alți oameni, să găsească un echilibru pentru pacea ei interioară.

Antonia, criticată pentru viața pe care o duce

„Protejează-ți lucrurile private. Postează doar ceea ce vrei tu să se vadă, doar ce vrei tu. Bucurați-vă de viața voastră și în privat pentru că este mult mai bine. Ne-am obișnuit să le arătăm oamenilor tot ceea ce facem, nu este rău, dar sunt și mulți oameni care îți trimit așa niște energii negative. Măcar găsiți un echilibru. Adevărul e că ne-am cam tripat pe treaba asta. Trăim pentru alți oameni, să vadă ei ce facem și cum suntem. Și da, sunt și eu o victimă aici, pentru că altfel nu aș fi făcut aceste story-uri aici. Vreau să găsesc un echilibru personal, pentru mine, să fiu eu bine”, a precizat artista.

Nu este pentru prima dată când Antonia a fost victima gurilor rele pentru pozele pe care le postează pe rețelele sociale și pentru modul în care își trăiește viața. În urmă cu două săptămâni, cântăreața a repostat un mesaj publicat de un prieten de-al ei, în care era scris că nu trebuie să oferim atenție tuturor ciudaților și proștilor din lumea asta.  

Mai mult, artista a fost de acord cu faptul că nu se pot controla „toți bălanii”, mărturisind că dacă te cobori la mintea lor e doar vina ta.

 „Mă interesează intenția din spatele interacțiunii, nu cuvintele în sine. Contribui cu ceva pozitiv sau măcar neutru la existența mea? Bun, mă bucur să interacționăm. Contribui cu negativism, ignoranță și vrei să profiți în vreun fel de pe urma mea? Ai cartonaș roșu”, a fost mesajul publicat de un prieten de-al divei, relatează spynews.ro

Antonia nu ar schimba nimic din viața sa