extraterestrii

Extratereștrii există, sau cel puțin așa susține cel mai cunoscut astronaut britanic. Helen Sharman, care a vizitat stația spațială sovietică în anul 1991, fiind unul dintre primii șapte britanici care au avut această posibilitate, a povestit publicației The Observer de curând despre existența incontestabilă a „marțienilor”.

Există miliarde de stele și planete în Univers, așadar, există posibilitatea ca viața să existe într-o sumedenie de forme, declară Helen Sharman. Este ea bazată pe carbon și nitrogen, asemenea nouă? Posibil să nu, a completat aceasta.

Declarațiile astronautului vin să șocheze opinia publică, întrucât aceasta susține că există o mare șansă ca extratereștrii să fie chiar printre noi, deghizați în oameni, ori îmbrăcând forme imposibil de depistat de către oameni.

Helen Sharman, de formațiune chimist, a petrecut șapte zile pe stația spațială, pe vremea când aceasta avea doar 27 ani, ea nefiind singura persoană „acreditată” care a speculat existența vieții extraterestre, atât în univers, cât și pe suprafața terestră.

De asemenea, un fost oficial Pentagon, însărcinat cu o misiune secretă menită să descopere adevărul despre OZN-uri, a declarat la rându-i în 2017 că există dovezi de necontestat în privința existenței extratereștrilor.

#News