Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, scenariu incendiar. El lansează noi critici la adresa conducerii actualei conduceri a PSD. El afirmă că prin atitudinea pe care a avut-o delegația PSD la consultările de la Palatul Cotroceni și ceea ce comunică și face conducerea PSD se dă impresia unor mielușei care stă jos în fața stăpânirii și joacă la impuse.

Codrin Ștefănescu, acuzații grave de blat

CITEȘTE ȘI Codrin Stefanescu-a-anuntat-ce-isi-doreste-sa-aduca-2020-pentru-colegii-lui-din PSD


Potrivit acestuia, dacă nu poți să faci lucrurile așa cum vrei și președintele nu respectă Constituția,  suspendarea lui este o soluție.El spune că tot ce se întâmplă în aceste zile dă senzația de blat,cu efecte nefaste asupra partidului.

„Noi, în momentul de față, dăm senzația că suntem niște mielușei, cu o conducere de mielușei, care stau în fața stăpânirii și joacă după nişte lucruri deja impuse. Lucrurile sunt simple. CCR spune clar că președintele nu e decident în a numi premierul, ci doar mediator. Nesocotirea Constituţiei înseamnă încălcarea statului de drept despre care tot vorbesc ei. Tu, ca PSD curajos, te duci cu Şerban Nicolae prim-ministru şi joci inclusiv cartea suspendării. Dai dovadă de curaj în fața electoratului tău, te lupţi pentru voturile astea şi o faci cu toate pârghiile democratice, până la capăt, mai ales că ai majoritate.

CITEȘTE ȘI Gabi-Firea-ameninta-cu-plangere-impotriva-lui-Rares-Bogdan/

Doi la mână, anticipatele au sens doar când partidele nu pot forma o majoritate. Tu ai majoritate, în momentul de față,deci poţi să vii cu un om din partid, cum e Şerban Nicolae, cum e Olguța, cum sunt alţii, hotărâţi şi curajoşi, şi să joci cartea asta. „Domnule, dacă încalci Constituția, jucăm şi cartea suspendării”. Că ne iese, că nu ne iese, dar măcar o anunţi, să vadă şi adversarul tău politic în mod democratic că tu joci toate cărţile pe care le ai şi le iei în serios şi nu faci blat”, a spus Codrin Ștefănescu, în emisiunea „Esențial”, de la Antena 3. #News