Gheorghe Falcă, acuzații grave din partea deputatului PSD, Florin Tripa . Socialdemocratul îl acuză pe liberal că și-a jucat, vineri seara, „cartea la scenă deschisă”. El spune că a vut să demonstreze că face jocurile în „PSD Arad”, unde au avut loc alegeri.

Gheorghe Falcă, criticat de Florin Tripa

 Mihai Fifor, care nu a mai candidat, a distribuit postarea pe Facebook a lui Tripa .

Deputatul PSD Florin Tripa a postat pe pagins sa de Facebook, după alegerile din filiala PSD Arad, un mesaj uluitor. El arată că „Gheorghe Falcă și-a jucat în această seară cartea la scenă deschisă, vrând să demonstreze că face jocurile în PSD Arad”.

CITEȘTE ȘI Fostul-primar-al-Aradului, Gheorghe-Falca a dezvaluit-ca-fost-operat-de-cancer

„Unelte la dispoziție, 3 transfugi din partid, primari aleși pe listele PSD care sunt acum în ograda liberală. Dacă mă întrebați cum arată cu adevărat trădarea, ea poartă chipul acestor oameni pe care i-am susținut și alături de care am gândit dezvoltarea localităților pe care le administrează”, scrie Tripa.

Florin Tripa, aliat cu Mihai Fifor

Postarea lui Florin Tripa a fost distribuită și de deputatul PSD Mihai Fifor, care ar fi trebuit să candideze pentru președinția PSD Arad.

El a transmis o scrisoare prin care a cerut amânarea Conferinței Extraordinare a PSD Arad „având în vedere situația politică actuală, care impune prezența conducerii PSD la București pentru organizarea activităților politice din perioada imediat următoare”.Conferința Extraordinară a PSD Arad a avut loc, vineri. Dorel Căprar a fost singurul candidat pentru funcția de președinte al organizației județene

CITEȘTE ȘI Ponta-si-Mele-au-motive-sa-zambeasca

.El a fost ales de 75 de membri ai PSD Arad, iar cinci au votat împotrivă.

Dorel Căprar, inculpat în dosarul șpăgilor

Marcel Ciolacu a declarat, joi, că Dorel Căprar își dorește să candideze din nou pentru șefia PSD Arad, însă la această filială ar trebui numit un președinte interimar, deoarece Căprar este inculpat în dosarul șpăgilor și ar trebui să își rezolve problemele.

Dorel Căprar, lider al filialei Arad, a fost chemat la DNA în luna decembrie pentru a fi informat că are calitatea de inculpat în dosarul şpăgilor.

Deputatul Căprar este acuzat de 12 infracţiuni de folosire a influenţei sau autorităţii.

#News.ro