Primarul din Oltenița, Petre Țone, declarații sincere dar foarte șocante. Edilul orașului a atras atenția că nu există o altă modalitate de a petrece timpul liber în oraș decât băutura.

Primarul :” Băutura este singura soluție de a petrece timpul liber”

Petre Țone a uimit prin declarația făcută în privința ocupațiilor pe care le au locuitorii.

VEZI ȘI Primar PSD ca sa putem-si-noi-ajunge-la-bani de la dvs cerem-vot

„E foarte greu să îți petreci timpul în Oltenița dacă nu bei. La noi în oraș dacă nu bei, e foarte dificil să îți petreci timpul liber”, a spus primarul. 

Primarul a făcut afirmațiile în cadrul unui interviu difuzat de televiziunea locală Oltenița News TV unde a prezentat investițiile făcute în 2019 dar  și planurile pentru 2020 ale instituției pe care o conduce.

VEZI ȘI Primarul-Daniel-Tudorache sare la gatul-ministrului-Costel-Alexe-

Unul dintre planurile urbaniste este cel privitor de reabilitarea a unor locații, inclusiv a uneia  unde s-ar putea desfășura activități cultural-educative.

„Eu nu întru în cârciumi, nu beau, e foarte greu să îți petreci timpul în Oltenița dacă nu bei. La ora actuală e foarte dificil să îți petreci timpul liber…”, a declarat primarul din Oltenița. Petre Țone, primarul orașului Oltenița din județul Călărași, a vrut să atragă atenția asupra faptului că în oraș nu sunt prea multe modalități de petrecere a timpului liber. #News.