Andra, victimă a agresiunii verbale. „Oamenii aruncă vorbe cu mare ușurință”

Persoană publică, artista este expusă furiei anonime a oamenilor nefericiți

Andra, dincolo de faima pe care și-a construit-o de-a lungul carierei sale artistice, trece prin aceleași stări ca mai toată lumea. Chiar dacă pozează, pe rețelele de socializare, într-o femeie fericită și Andra se confruntă cu problemele societății, cu furia pe care o simte venind dinspre oamenii „furioși sau nefericiți”, care din spatele unei tastaturi, fără să își asume, câtuși de puțin, aruncă cu vorbe grele. Da, e mai ușor să fi invidios și furios pe succesul celorlați, în loc de a-ți găsi propria mulțumire de sine. Într-un interviu acordat Viva!, Andra Măruță a afirmat că a fost victima hărțuirii, bullying-ului cum este mai nou cunoscut acest fenomen, mai ales de când parte din activitățile cotidiene s-au mutat în mediul virtual.

„Am fost și cred că sunt și acum, ca persoană expusă publicului. Totuși, am o personalitate care mă face să nu observ răutățile și foarte puține ajung la mine cu adevărat. Am un mod de a fi, privesc mereu înainte, îmi văd de drumul meu, dar nu sunt de piatră, desigur. Oamenii aruncă vorbe cu mare ușurință, mai ales în online, când ei sunt în fața unui ecran și nu simt că îi costă nimic, nici nu văd privirea omului rănit”, a declarat Andra pentru Viva!

Artista, o fire sensibilă și cu experiență de viață, reușește să nu pună la suflet vorbele grele. Însă sunt și situații în care acestea o afectează, caz în care vorbește cu cei apropiați. „De obicei cu Cătălin, și mă încurajează imediat, îmi spune că oamenii vor să rănească pentru că sunt ei furioși sau nefericiți, că nu are legătură cu mine agresiunea lor”, susține Andra.

Pornind chiar de la vorbele lui Măruță, oare acesta este furios sau nefericit? Altfel nu se explică de ce are atitudinea „perversă”, așa cum spune Bianca Drăgușanu, în care, pentru rating este în stare „să calce în picioare” orice și să îi pună într-o lumină proastă pe cei invitați în emisiunea sa de la Pro Tv. Pe lângă Drăgușanu, nemulțumiți de stilul lui Măruță se mai află Alexandra Stan, Antonia și Alex Velea sau Simona Sensual. Ba chiar, aceasta din urmă a trecut la un nivel superior și i-a făcut plângere la CNA.

Citește și: Bianca Drăgușanu, dezamăgită de „perversul” Măruță