Cristian Țânțăreanu (Captură video)

Cristian Țânțăreanu, om de afaceri cu o avere estimată la peste 20 milioane de euro, și-a făcut deja testamentul, astfel încât după ce nu va mai fi nimeni să nu se certe de la banii săi, relatează Click.

Luat la întrebări de Denise Rifai, la kanal D, potrivit sursei menționate, Tânțăreanu a mărturisit că decizia de a-și face testamentul a veit într-un moment critic din viața sa, când a fost diagnosticat cu cancer.

„Mi-am făcut testamentul după ce am aflat că am cancer. Averea familiei se ridică acum la 20-30 de milioane de euro. Numai spa-ul este 7 milioane de euro, casele la copii sunt fiecare vreo 600.000 de euro și am băgat 6 milione de euro în afacerea nouă cu complexul Pandemia”, a spus Cristian Țânțăreanu în emisiunea lui Denise Rifai.

Toată averea sa e pe numele copiilor

Ca să nu existe discuții între copiii săi, cu privire la avere, acesta a precizat că lor le-a lăsat casele în care deja locuiesc, în Corbeanca, dar și acțiuni în firmă.

„Nu există un moștenitor. Eu am o frică de foamete. De aia le-am dat copiilor mei și nepoților, ca ei să nu știe ce e aia foamete. Le-am dat casele copiilor. Eu sunt convins că ei gândesc că unul are mai mult și altul are mai puțin. Ei sunt acționari însă egali în firmă. Toată averea e acum pe numele copiilor. Toți au afacerile lor, care nu se intersectează”, a mai spus Țânțăreanu.

Țânțăreanu și pensia de la stat

Cotat la începutul anilor 2000 ca unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri, Cristian Țânțăreanu primește de la statul român o pensie de numai 2.500 de lei, dar nu se folosește de acești bani, pe care îi face cadou, lună de lună, uneia dintre nepoate.

Întrebat de Denise Rifai dacă ar putea trăi cu 1.400 de lei, suma cu care ieșise la pensie, acesta a fost sincer și, în ciuda opulenței de care dădea dovadă la petrecerile fastuase din Paradisul Verde, a spus că dacă nu ar avea încotro ar trăi numai cu banii aceștia.

„Poți să trăiești cu câți ai. Problema e că eu nu mă mai descurc, dacă vreau să spăl vase le scap din mână. Să mă pună portar, mi-e că adorm acolo. Mi-e mai greu, altul se mai descurcă”, a spus Țânțăreanu.

Citește și: Asia Express: Connect-R a vrut să plece acasă încă din prima zi