Horoscop azi, sâmbătă 29 aprilie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul celest principal al zilei este redat de cuadratura Lunii de pe Leu cu planeta Uranus de pe Taur. Acest unghi astrologic ne vorbește de: instabilitate, stranietate, excentricitate, iritabilitate și radicalism.

BERBEC

Astrele vă relevă o zi cumva mai turbulentă în viața sentimentală. Vi se mai poate ivi și o surpriză cam neplăcută când vine vorba de bani, de resurse!

TAUR

Puteți întâmpina unele dificultăți în relația cu o femeie mai matură din familie! Mai puteți reliefa și un comportament cam excentric și răzvrătit!

GEMENI

Nu aveți parte de o zi fastă pentru studiu, examinări și drumuri scurte. Mai puteți resimți și o stare emoțională cumva mai agitată, frământată!

RAC

Din păcate, puteți întâmpina unele mici probleme de ordin financiar, bănesc. Un prieten destul de apropiat dumneavoastră poate avea parte de unele necazuri mai stranii!

LEU

Astrele vă prezintă cumva mai hipersensibili, turbulenți și capricioși! Nu este, sub nici o formă, o zi indicată pentru schimbări majore sub raport profesional!

FECIOARĂ

Puteți resimți unele mici probleme de sănătate. O femeie mai matură poate încerca să vă saboteze! Ar fi indicat să nu optați pentru mari decizii mai radicale sau doar mai controversate în această zi!

BALANȚĂ

Vi se pot reliefa unele minore neînțelegeri în raport cu o amică mai în etate. Vi se mai arată și un risc ceva mai semnificativ de accidente sau incidente cumva mai curioase, deci fiți ceva mai prudenți!

SCORPION

Din păcate, nu este o zi tocmai productivă sub raport profesional, social. Puteți avea parte și de un conflict spontan în viața maritală! Atenție și la potențiale probleme cu legea!

SĂGETĂTOR

Puteți primi o veste mai neplăcută despre sau de la o femeie mai în vârstă de la mare depărtare! Cam nu este o zi de bun augur pentru treburi domestice!

CAPRICORN

Din nefericire, puteți resimți o stare emoțională cumva mai tulburată, neașezată. În viața romantică puteți avea parte de unele evenimente cumva mai ciudate și haotice!

VĂRSĂTOR

În viața de cuplu vi se pot prezenta unele ipostaze mai tensionate! Nu este o zi fastă pentru afaceri, contracte și negocieri! Vi se mai poate reliefa și un necaz neașteptat legat de mediul familial!

PEȘTI

Vi se pot releva unele dificultăți în relația cu o colegă mai matură de la locul de muncă. Fiți ceva mai atenți și în relația cu anturajul! Nu aveți o zi de bun augur pentru călătorii!

Horoscop HashtagNews