„Războinicul luminii” a rămas fără permis

Gigi Becali a primit și o amendă de 1.305 lei

Gigi Becali, cunoscut ca „războinicul luminii”, a fost prins de radar cu peste 100 de km la oră, în localitate, motiv pentru care s-a ales și cu permisul suspendat, dar și cu o amendă. Patronul FCSB va contesta atât amenda cât și decizia de a-i fi suspendat permisul.  „În ziua de 03 mai a.c., pe DN 7, pe raza localității Drăganu, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au oprit în trafic, în cadrul unei acțiuni privind combaterea nerespectării regimului legal de viteză, un conducător auto care circula cu viteză de 106 km/h, în localitate. Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare”, a anunţat Poliţia, citată de epitesti.ro.

Războinicul va contesta amenda, în instanța

Gigi Becali a declarat, la România TV, că polițiștii nu au putut dovedi vinovăția acestuia, astfel că va încerca să își facă dreptate în instanță.

„Eram pe autobandă, spre Pitești, mergeam la Mănăstire. Ei au stat la șmecherie. N-am rămas fără permis, pentru că două săptămâni pot merge, după care voi câștiga în instanță. Polițistul nici n-a vrut să-mi arate filmarea. Era 100 km/h viteză, el a zis că aveam 103. I-am zis să-mi arate filmarea și nu mi-a arătat. ‘Bă, arată-mi filmarea, să văd filmarea, că dacă nu vrei, o s-o arăți la judecător’!. Să văd atunci dacă are, că eu nu cred că are”, a declarat Gigi Becali, la RomâniaTV.

Drmuri aglomerate, circulația este „bară la bară”

Ca de fiecare dată după un weekend prelungit drumurile României sunt extraordinar de aglomerate, iaer conducătorii auto trebuie să se înarmeze cu multă răbdare. Aceeași situație este și după minivacanța de 1 mai, ce s-a suprapus peste cea de Paște, ca traficul să devină infernal, iar circulația dinspre litoral sau pe Valea Prahovei ori din zona Maramureșului să se facă „bară la bară”.

Până la momentul în care România va avea o infrastructură rutieră îndeajuns de bună se vor mai întâmpla incidente în trafic, de la nervi, la călcat pedala, unde se poate.

Citește și: „Moartea din Carpați” a rămas fără permis de conducere