Sorina Pintea / foto: TheEpochTimes

Pintea a mai dat de o problemă, se pare. Dacă nu era destul faptul că a fost arestată, bașca i s-a mai și făcut rău prin arest, acum fostul ministru al Sănătății a mai dat de o problemă, după cum spuneam. Se pare că aceasta ar fi fost astăzi suspendată din PSD, după ce Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu liderii filialelor județene PSD pentru a discuta, printre altele, și această problemă.

Sugestia inițială privind suspendarea din partid a Sorinei Pintea a fost lansată de către liderul PSD Maramureș, în cursul zilei de ieri. Ținând cont de părerea acestuia, Marcel Ciolacu a decis astăzi o reuniune a tuturor liderilor de filiale, pentru a lua de comun acord cea mai bună decizie cu privire la situația delicată în care se află acum Sorina Pintea.

Iată ce declara ieri Marcel Ciolacu:

„Am luat act de propunerea domnului Zetea, nu e un lucru de ascuns faptul că eu mâine voi avea o ședință informală cu toți președinții de organizații județene, unde vom lua mai multe…”, întrebat dacă se dă cu suspendare din PSD, pentru Sorina Pintea.

De asemenea, Ciolacu a mai declarat că nu își dorește să se asocieze cu baroni locali ca: Radu Moldovan (Bistrița), Ionel Arsene (Iași), Dumitru Buzatu (Vasului), Niculae Bădălău (Giurgiu) și Marian Oprișan (Vrancea).

Citește și: Cazul Sorinei Pintea, sub lupa lui Ciolacu

#News