Popescu Piedone: Dacă oamenii buni vor considera că vor un București modern, lenea și aroganța vor părăsi pe 9 iunie Primăria Capitalei 

Popescu Piedone este hotărât să lupte pentru a-l schimba pe Nicușor Dan.

Este mesajul transmis de Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria București. „Dezamăgit de străzile Bucureștiului, de centrul istoric, de modul în care arată bulevardele, scuarurile, de starea deplorabilă a sistemului de termoficare și de transportul public local, am hotărât să lupt pentru a-l schimba pe Nicușor Dan. Într o jumate de viață trăită în administrația publică a Bucureștiului am învățat multe astfel încât să nu mă tem de nicio provocare”, a declarat Cristian Popescu Piedone, care este este hotărât să câștige Primăria Capitalei. Popescu Piedone garantează că va schimba Bucureștiul dacă va fi ales primar.

Popescu Piedone a transmis un mesaj tuturor bucureștenilor care doresc un edil care să fie în slujba lor iar banii din taxele și impozitele locale să fie folosiți potrivit intereselor comunității.

Popescu Piedone anunță că dorește să schimbe din temelii modul de organizare a Primăriei, să fluidizeze traficul Capitalei, să amenajeze parcări și locuri de joacă. Popescu Piedone a dat ca exemplu ceea ce a reușit să facă în Sectorul 5 în perioada în care a fost primar, demonstrând că un edil poate să tină cont de dorințele cetățenilor care l-au ales.

„Cu doar 3 ani și jumate în urmă o comunitate deznădăjduită de toată clasa politică mi- a oferit încredere și m -a ales să fiu primarul sectorului 5”

„Am început cu periferia, cu cartierul Ferentari, un loc unde candidații au promis doar minciuni și nu au realizat nimic. Împreună cu echipa mea am stârpit șobolanii, am desțelenit, convinși că putem face IMPOSIBILUL POSIBIL în Ferentari „. În 2020 în Sectorul 5 era mai mult ciment decât spațiu verde. Prin lucrările efectuate s-a adus civilizație și mândrie. ” Unde a fost junglă am făcut locuri de joacă. Pentru prima oară după 30 de ani oamenii au înțeles că Primăria este o instituție care trebuie să lucreze în folosul cetățeanului. Pentru prima oară, oamenii au simțit că au ales un primar căruia îi pasă de ei”, a transmis Popescu Piedone. Popescu Piedone a dat ca exemplu modernizarea Cartierului Ferentari, ai cărui locuitori beneficiază acum de locuri de parcare și de străzi asfaltate. Popescu Piedone a mai exemplificat și lucrările de modernizare realizate pe Calea Rahovei, care a devenit o arteră modernă, blocurile fiind reabilitate termic. Primarul Sectorului 5 a avut ca obiectiv și anveloparea blocurilor, amenajarea de locuri de joacă și de parcare.

Lucrările de modernizare și de reabilitare a infrastructurii realizate în mandatul lui Cristian Popescu Piedone au fost apreciate de locuitorii sectorului, care îl consideră cel mai bun primar pe care l-a avut vreodată Sectorul 5.

Popescu Piedone a reamintit de licitațiile cu ” cântec” organizate de fostul primar Daniel Florea, exemplificând faptul că a găsit elementele unui patinoar artificial care nu poate fi asamblat, cumpărate cu milioane de euro. Cristian Popescu Piedone a amintit și de faptul că a stat la închisoare un an și o lună în dosarul ” Colectiv”, deși justiția l-a declarat ulterior NEVINOVAT, lucru pe care el și susținătorii lui l-au susținut de la începutul procesului. După ce a ieșit din închisoare , Popescu Piedone a revenit în fruntea Primăriei Sectorului 5, continuând lucrările de modernizare a sectorului. Popescu Piedone le- a transmis locuitorilor Sectorului 5 că toate proiectele începute de el vor fi continuate de ful lui, Vlad Popescu Piedone, care candidează la Primăria Sectorului pentru a demonstra în continuare că IMPOSIBILUL POATE DEVENI POSIBIL.