Marcel Ciolacu

Ce își dorește PSD?

Adevărul e că în ultima perioadă, în ultimii ani mai exact, ne-a fost destul de greu să ne prindem ce își doresc cei de la PSD cu adevărat. Conducerile s-au tot schimbat, ambițiile și ele, astfel că partidul a picat în derizoriu și odată cu asta, destul de abrupt și în sondaje.

Marcel Ciolacu se pare că-și dorește o schimbare în PSD. Om vedea exact ce fel de schimbare, însă.

Mai întâi a decis suspendarea Sorinei Pintea din partid, ascultându-l pe liderul PSD Maramureș, mai apoi s-a dezis de o serie de baroni locali cu care a declarat că nu prea și-ar mai dori să aibă de-a face. În cele din urmă, parcă-parcă n-ar mai fi totalmente împotriva alegerilor anticipate dorite de PNL. Nu de alta, însă liderul interimar PSD a spus cum că la învestirea guvernului condus de către Florin Cîțu are de gând să meargă la vot, cu tot cu partidul său și să întrunească cvorumul necesar pentru a vota ulterior împotrivă. Ceea ce da, ar aduce alegerile anticipate mai aproape de realitate.

„Vom face ce am spus şi inainte. Vom merge la vot, vom vota împotriva Guvenului Cîţu. Vom merge în sală şi vom vota împotrivă şi vom vedea cu atenţie dacă PNL respectă deciziile CCR, dacă îşi vor vota propria propunere”, a declarat Ciolacu potrivit stiripesurse.ro

Citește și: Pintea va fi suspendată din PSD

#News