Știe deja toată lumea că toți parlamentarii României îi urmăresc pagina de Facebook a lui Viorel Cataramă. De ce? Pentru sfaturi. Pe scurt, atunci când Parlamentul nu știe ce și cum să facă, abuzează de marea înțelepciune a celui ce se numește Cataramă. Firește, glumesc! Însă altfel nu-mi pot explica cum de „omul de afaceri” mai devreme menționat are impresia că mesajul lui de pe Facebook are să creeze altceva decât amuzament.

Viorel Cataramă: „Parlamentari, nu dați credit unor indivizi precum Arafat, Rafila, Cercel sau Musta”

„APEL CĂTRE PARLAMENT

Dictatura politico-medicala din România propune Parlamentului o lege care continuă încălcarea gravă și nejustificată a drepturilor și libertăților noastre fundamentale.

Președintele SUA transmite că 99% din cazurile de coronavirus sunt total inofensive; este persoana cea mai informată de pe Pământ!

Parlamentari, nu dați credit unor indivizi precum Arafat, Rafila, Cercel sau Musta, țineți cont de interesele fundamentale ale țării noastre!

Măcar în ceasul al doisprezecelea, fiți patrioți și respectați libertățile noastre, care sunt fundamentul democrației!”, scrie Cataramă pe Facebook.

Citește și: Apărătorii drepturilor omului dau de pământ cu noua lege privind carantina și izolarea

#News