Popescu Piedone: Astăzi, Sfinte Doamne, stăm în rugăciune, în închinare și în post, pentru toți creștinii ortodocși din lumea largă

Popescu Piedone readuce aminte importanța semnificației Joii Negre în Săptămâna Mare a Paștelui.

Cristian Popescu Piedone dovedește încă odată că este un om credincios. Popescu Piedone a postat un mesaj în care readuce aminte despre importanța semnificației Joii Negre în Săptămâna Mare a Paștelui.

Popescu Piedone: Joia Mare! Ziua când Mântuitorul Nostru a fost mințit, trădat, vândut! Pentru câțiva arginți

Popescu Piedone reamintește faptul că astăzi este o zi de rugăciune, de închinare și de post pentru creștinii ortodocși din lumea întreagă. În această zi sfânta, Popescu Piedone mărturisește că merge înainte cu inima și sufletul, cu credință în Dumnezeu.

Popescu Piedone: Înapoi este trecut! Știu, Sfinte Doamne! Viitorul este DOAR ÎNAINTE!

Popescu Piedone mărturisește că Mântuitorul Sau, Iisus Hristos, îi este călăuză la bine și la greu. Dar acest aspect al vieții mele trecătoare este unicul care contează, mai spune Popescu Piedone.

Mesajul lui Popescu Piedone

„Joia celor Douăsprezece Evanghelii! Joia Neagră!
Joia Mare! Ziua când Mântuitorul Nostru a fost mințit, trădat, vândut! Pentru câțiva arginți…
Astăzi, Sfinte Doamne, stăm în rugăciune, în închinare și în post, pentru toți creștinii ortodocși din lumea largă! Din nefericire, Sfinte Doamne, de 2024 de ani încoace… trădarea a rămas regina prietenilor falși! Știi prea bine, Sfinte Doamne, că așa este, aici, în Grădina Maicii Domnului! Știu… Știu, Sfinte Doamne… Merg înainte, cu inima și cu sufletul! Merg înainte cu credință în TINE, Sfinte Dumnezeule! Înapoi este trecut! Știu, Sfinte Doamne! Viitorul este DOAR ÎNAINTE! Într-u credință veșnică în TINE și în Sfânta Noastră Țară, deopotrivă! Mântuitorul Meu, Iisus Hristos, îmi este călăuză la bine și la greu! Doar acest aspect al vieții mele trecătoare este unicul care contează”

Popescu Piedone: Protejați de Bunul Dumnezeu, mergem înainte, oameni buni! Împreună, reușim! Și facem treabă!