Marcel Ciolacu

Cazul Sorinei Pintea, motiv de controverse în partid

Cum președintele organizației municipale PSD din Maramureș și-a declarat intenția de a o da afară din partid pe Sorina Pintea, dat fiind cazul de corupție în care este implicată mai nou, Ciolacu n-a zis nici nu, nici da. A zis, însă, că are de gând să analizeze situație, și nu de unul singur, ci împreună cu toți președinții de filiale județene. Că doar așa-i în democrație! Nu iei deciziile de unul singur, mai ales dacă nu te cheamă Liviu Dragnea.

„Nu, e o decizie care afectează întregul partid și va fi o decizie pe care o să o iau împreună cu președinții de consilii județene și pe urmă o să o comunicăm”, a zis Marcel Ciolacu.

Și-apoi, după ce se consultă cu aceștia, Marcel Ciolacu are intenția să „adopteze” o decizie potrivită pentru toată lumea – probabil că mai puțin favorabilă Sorinei Pintea, însă asta rămâne de văzut.

„Am luat act de propunerea domnului Zetea, nu e un lucru de ascuns faptul că eu mâine voi avea o ședință informală cu toți președinții de organizații județene, unde vom lua mai multe…”, întrebat dacă se dă cu suspendare din PSD, pentru Sorina Pintea.

„Cât timp conduc partidul, eu nu o să duc anumite decizii către cazuri personale. Vom lua în discuție care este abordarea partidului în astfel de cazuri. Cei de la Caraș… deja am avut o discuție. O să o comunice cei de la Caraș”, a completat Marcel Ciolacu.

Citește și: Anchetați din toată țara, uniți-vă! Ștefănescu dă sfaturi de colecție

#News