foto: https://www.realitatea.net/

Anchetați amândoi, unul de DNA, altul de DIICOT, se pare că Sorina Pintea și Codrin Ștefănescu și-au mai găsit câteva lucruri în comun. Mai nou, Codrin Ștefănescu își îndeamnă colegii de breaslă să nu o renege pe Sorina Pintea, că-i de-a lor și ea! Și ce dacă a greșit un pic? Cine nu greșește în România? Un PSD-ist dragnist trebuie să-și susțină colegul până la capăt, indiferent ce-a făcut. Că doar așa i-a învățat tătucul, pe vremea când nu era nici închis și nici tăiat la mână.

Mai pe larg, cei din PSD Maramureș au decis suspendarea Sorinei Pintea din partid, după ultima poveste cu mita de „perfectă” de 120.000 lei pe care doamna fost ministru a Sănătății a încasat-o fără nici cea mai mică remușcare. Ștefănescu, cum nici el nu stă chiar pe roze zilele astea, a decis să fie solidar cu buna lui colegă și să-i țină partea, acuzându-i pe cei din PSD, filiala Maramureș.

Anchetați din toate colțurile țării, stați uniți, nu uneltiți!

„Nu-mi vine să cred că PSD Maramureş a suspendat-o din partid pe Sorina Pintea! Aveţi răbdare, dragi colegi! Aşteptaţi naibii să vedem, până la capăt, ce este şi cu dosarul acesta! Nu vă delimitaţi atât de uşor de oameni vechi din partid, care ne-au fost alături la greu! Apăraţi-vă camarazii, fiţi alături de ei la ananghie, arătaţi electoratului nostru că sunteţi uniţi şi în momentele dificile!”, a scris Codrin Ştefănescu, duminică, pe pagina sa de Facebook.

Vă prezentăm și un scurt fragment din ordonanța procurorilor, în ceea ce-o privește pe Sorina Pintea:

„În perioada decembrie 2019 – 28 februarie 2020, inculpata Pintea Sorina, în calitatea menţionată mai sus, ar fi primit, printr-un intermediar, de la reprezentanţii unei societăţi comerciale, în două tranşe, sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, care nu i s-ar fi cuvenit, reprezentând un procent de 7% din valoarea unui contract de achiziţie publică ce avea ca obiect ‘proiectarea şi executarea lucrărilor de amenajare bloc operator-sală chirurgie cardiovasculară şi toracică şi spaţii adiacente’, încheiat în anul 2019 de unitatea spitalicească cu societatea comercială”.

Citește și: Anchetă pentru Codrin și cei 16 care-au speriat Caraș-Severinul

#News