Victor Ponta

Vă vorbește Victor Ponta, pilotul dumneavoastră de astăzi!

Dacă România ar fi o companie aeriană, e clar că Victor Ponta ar fi pilotul cel mai de seamă al acesteia. Cine n-ar vrea să aibă un asemenea cârmaci? Bun la previziuni de tipul Nostradamus este, bașca și la alea meteorologice se cam pricepe. Așadar, iată că de data asta, acesta ne îndeamnă să ne strângem centura de siguranță, întrucât nava de zbor va întâmpina dificultăți, putând fi lovită în orice secundă de către un stol de miniștri fake PNL.

De altfel, dincolo de ipoteze cu iz umoristic, Ponta s-a aflat acum ceva vreme la cârmă, dacă ținem bine minte. Ce-a urmat, știm cu toții.

În lumina celor spuse adineauni, Ponta vă vorbește acum, nu din cabina aeronavei, ci de pe Facebook:

“Furtuna perfectă” – şi “ţara condusă de încăpăţânaţi egocentrici ”!

Să vă fac un rezumat al problemelor grave din această săptămână = epidemia de coronavirus se extinde la nivel mondial (mai ales în Italia) bursele din toată lumea se prăbuşesc la nivelul Crizei din 2008, la graniţele Bulgariei şi Greciei sunt zeci de mii de migranţi care vor să treacă în Europa (în total în Turcia sunt peste 3 milioane) !

Ce face România în faţa acestei “furtuni perfecte” (o situaţie în care mai multe cauze diferite dar concomitente duc la o criză inevitabilă) – merge mai departe cu propuneri de GUVERN FAKE (sau “la mişto” să înţeleagă toată lumea) – şi cu planuri fantasmagorice de alegeri anticipate pentru plăcerea PNL!

Să ne strângem bine centurile de siguranţă – urmează turbulenţe grave şi o aterizare forţată!”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Vă prezentăm prognoza meteo, cu Victor Ponta

#News