Victor Ponta

Unde nici nu te-ai fi gândit, Victor Ponta dovedește că poate fi și om

Nu știu despre alții, dar la câte declarații controversate a făcut Victor Ponta în ultima vreme, îmi cam pierdusem speranțele că acesta poate să zică ceva uman, ceva ca de la om la om. Iată că, în lumina ultimelor controverse legate de Vlad Voiculescu și originile sale… securiste, Ponta alege să-i țină acestuia partea. Chiar și așa, își asigură alegătorii că părerea sa în ceea ce-l privește pe Voiculescu nu s-a schimbat, însă că nu poate trece cu vederea o astfel de nedreptate din partea păreriștilor din România.

Iată declarația recentă de pe Facebook a liderului PRO România:

“este o vorba inteleapta din popor care ne spune ca nici un copil nu ar trebui sa plateasca pentru faptele parintilor..”

De data aceasta are dreptate Vlad Voiculescu- nu imi place persoana dar principiul este mai important : numai nazistii si comunistii judecau oamenii pentru ceea ce au facut parintii ( sau alte rude) !

Viata politica ne pune in situatii ciudate / nu imi place deloc ce face politic Vlad Voiculescu- asa cum nu sunt deloc de acord cu politicile PLUS / dar cred ca principiile sunt mai importante decat disputele politice / este o lectie pe care eu am invatat-o ; poate o invata si altii!”, a declarat Victor Ponta pe contul său de pe rețeaua de socializare.

Unde dai și unde crapă…

Citește și: Vlad Voiculescu plătește pentru păcatele străbunilor săi

#News