Cu nevastă psiholog, premierul a încercat o terapie de grup la Consiliul Național al PNL de ieri. Trezit treaz dis-de-dimineață, Orban le-a vorbit reprezentanților liberali din toată țara despre visul său frumos cu România.

Probabil în visul său singurii fericiți erau Iohannis și el

O adunare galben-albăstrie din toată țara, adunată într-un soi de sesiune de coaching, cu Orban pe post de antrenor. Sau un soi de ședință de business networking, că tot vrea guvernul să vândă ce a mai rămas valoros prin ograda țării.

Cu un discurs găunos, președintele PNL nu a spus nimic. Așa cum nu a spus nici când a preluat guvernarea, despre unul, două, hai, trei proiecte pentru România. Discursul său a rămas tot la atacul turbat asupra PSD, practic aceeași asmuțire împotriva unei părți din populația României, pe care a practicat-o și Iohannis în campania sa. A fost săracă în idei și debilă în proiecte, dar doldora de ură.

Citește și Preotul din Ditrău nu regretă că a instigat la revoltă împotriva a doi muncitori din Sri Lanka

Dacă Ludovic cel mic are vise mari, cei mai mulți oameni, din ce în ce mai mult, au coșmaruri. Mai au loc de muncă sau îi dă pe toți afară Violeta Alexandru?! Le crește pensia de la 1 septembrie sau umflă Vasile Cîțu pilonul privat de acumulare?! Se dublează alocațiile copiilor sau se opune FMI?! Le mai rămân bani de medicamente și de spital sau îi tratează ministrul Costache, “probono”, la Sibiu?!

Acum, că l-a lovit norocul lui și neșansa poporului, Ludovic dovedește că are o lipsă colosală a simțului ridicolului: “„Mi-ar lua ore întregi să vă zic ce facem zi de zi, pentru că în fiecare zi facem istorie.” Uite unde era urmașul marelui Brătianu!!! Și pentru ca ridicolul să fie la cote uriașe, iată ce zice șeful guvernului liberal:

“Muncim 14 ore – 16 ore pe zi pentru a găsi soluţii la nenorocirile pe care ni le-au lăsat ăştia (…)”!

Păi, Ludovice, după 12 noaptea (8+16=24), mai rămâne timp și de un șpriț sau ce naiba?! Și dacă te bagi în pat cel mai devreme la ora 1 noaptea, rupt de muncă și de istorie, cum te lauzi că faci, cum dracu’ de mai și poți să visezi frumos?!

Poate o visezi pe ministresa Muncii că te dă afară de la butoane! Sau poate îl visezi pe Cîțu că-ți taie leafa! Sau poate îl visezi pe Iohannis că o vrea pe Turcan în locul tău!

Vise frumoase, Ludovice!

Premierul Romaniei, Ludovic Orban

#News #Romania Foto B1TV