Captură video Youtube/Guinness World Records
Captură video Youtube/Guinness World Records

Doi bucătari au doborât recordul mondial Guinness pentru ”asamblarea” unui rulou de sushi cu o circumferință mai mare de doi metri.

Aceștia au devenit virali pe canalul de TikTok, după ce au filmat întregul proces, transmite publicația Upi.com.

Nick DiGiovanni și Lynn ”Lynja” Davis au făcut echipă din nou la Boston. În cadrul competiției, aceștia au ”asamblat” cel mai mare rulou de sushi din lume.

Ruloul a fost gătit cu următoarele ingrediente: 2.000 de kilograme de orez, 500 de kilograme de somon, 500 de kilograme de castraveți și milioane de semințe de susan

Tot în această celebră competiție, perechea a mai doborât un record modnial, pentru cel mai rapid timp în care este pregătit un file un pește de aproximativ 5 kilograme.

Cei doi bucătari au feliat peștele în doar 1 minut și 0.29 secunde. Prin urmare aceștia au obținut premiul de la Gordon James Ramsay. Gordon James Ramsay este este un bucătar britanic, om de televiziune și scriitor.

Rola de sushi a fost donată oamenilor fără locuință

Imediat după, perechea a intrat în Cartea Recordurilor, după ce a gătit cea mai mare rolă de sushi. Produsul finit a fost măsurat în lățime, stabilindu-se dimensiunea de aproximativ 2 metri.

Rula de sushi a fost apoi donată unui adăpost pentru persoane fără locuință din Boston.