Arșinel s-a reorientat profesional. Cât cere pe vila din 2 Mai?

Vila, deloc impresionantă sau ieșită din comun, se dă spre închiriere în 2 Mai și garantează facilități care, în mare, există și în cazul altor vile din stațiune, mult mai ieftine

Foto: Facebook

De când cu pandemia, mulți dintre cetățenii țării au ales să se reorienteze profesional. Este și cazul cunoscutului actor Alexandru Arșinel, cel care, la vârsta de 81 ani, în lipsa pieselor de teatru, în contextul restricțiilor care s-au aplicat inclusiv în domeniul său de activitate, a dat, cel puțin temporar, actoria pe domeniul HoReCa.

Vila de la mare a lui Alexandru Arșinel, de închiriat

Mai exact, actorul deține o vilă în stațiunea 2 Mai, din sudul litoralului, astfel că, a pus-o spre închiriere oricui își dorește să petreacă clipe de neuitat în casa lui. Vila, nu neaparat foarte frumoasă și nici ieșită din comun, comparativ cu alte proprietăți date spre închiriere în stațiune, este lăudată ca fiind „un loc care păstrează imaginea autentică a zonei de sud a litoralului românesc și totodată, având la dispoziție tot confortul necesar unei vacanțe bine-meritate respectând toate normele de siguranță și distanțare socială. Proprietatea este disponibilă unui grup compact de turiști în regim de self-service, având la dispoziție o bucătărie complet utială, zona de luat masa și o terasă exterioară cu zona de BBQ. Printre alte facilități se numără aer condiționat, acces gratuit la internet WiFi, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, parcare privată gratuită”, se scrie în anunț, potrivit Wow Biz.

Foto: preluare Wow Biz

Vila dispune de trei dormitoare care presupunem că au pat dublu, așadar ar încăpea cam șase turiști (minim). Pentru o noapte în casa lui Alexandru Arșinel, din 2 Mai, grupul compact (preferat de Arșinel), ar trebui să plătească suma de 1.000 lei în extrasezon și de minim 1.200 de lei în plin sezon estival. Ceea ce, per total, ar însemna aproximativ 170 lei/per turist în extrasezon și 220 lei în sezon. Comparativ cu prețurile practicate în 2 Mai, se poate spune că Arșinel se vinde un pic cam scump! Însă unul e marele actor, nu-i așa?

Citește și: România are un nou „Zeus”. Secretul lui Dani Oțil