Ediția a VII-a a festivalului „Folk la Dunăre” îi va avea ca invitați pe Mircea Vintilă, Emeric Imre și Ducu Bertzi

Iubitorii folkului sunt așteptați în septembrie la Teatrul Muzical „Nae Leonard”

Ediția a VII-a a festivalului „Folk la Dunăre” va avea loc anul acesta tot în Grădina de Vară a Teatrului Muzica „Nae Leonard” din Galați. Festivalul va debuta vineri, 10 septembrie și se va încheia duminică, 12 septembrie. Spectacolele vor începe zilnic la ora 19:30-20:00, iar pe scenă vor urca nume mari ale genului ca Ducu Bertzi, Mircea Vintilă, Emeric Imre și mulți-mulți alții.

Programul festivalului „Folk la Dunăre”

Vineri, 10 septembrie, în Grădina de Vară a Teatrului Muzical din Galați vor concerta Raul Cârstea, Mircea Bațu și, bineînțeles Mircea Vintilă.

Sâmbătă, 11 septembrie, pe scenă vor urca Maria Gheorghiu & Radu Grațianu și Ecoul Magda Pușkas și Sorina Bloji. Seara va fi încheiată de Emeric Imre & Marius Roje.

În ultima zi de festival, duminică, 12 septembrie, vor cânta Adrian Ivanițchi, Florin Săsărman. Seara dar și festivalul se vor sfârși cu un recital de excepție semnat de Ducu Bertzi.

Citește și: Danube Rock Sounds va avea loc în septembrie, la Galați

Așadar, iubitorii muzicii folk sunt așteptați la concerte trei zile rând, zile în care se vor putea bucura de muzica tinereții lor ori, după caz, de muzica pe care n-au trăit-o la momentul respectiv, însă au descoperit-o acum.

Citește și: „Comedie amăruie”, concert acustic Fără Zahăr, în Galați

Mai multe detalii despre eveniment.