Victor Slav și Bianca Drăgușanu, din nou împreună (în atenția presei)

Victor Slav, prea sărac ca să fie tatăl copilului Biancăi Drăgușanu

Foto: preluare Fanatik.ro

Cu toate că sunteți tentați să credeți că Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu fostul ei soț, Victor Slav, situația nu este deloc asta. Ba din contră, afirmă apropiații celor doi.

Victor Slav a divorțat de Bianca Drăgușanu în anul 2014, după ce au fost căsătoriți timp de câțiva ani. Cei doi s-au cunoscut și s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii „Dansez pentru tine”, s-au căsătorit și au făcut o fetiță. Ulterior, povestea de dragoste dintre cei doi s-a deteriorat și au ajuns să divorteze, cu toate că mulți sunt cei care îi vedeau îmbătrânind împreună. Nu a fost să fie!

Lui Victor Slav i se reproșează că e… sărac

Ulterior, cei doi au decis să păstreze o relație de amiciție, de dragul fetiței lor. Și au reușit acest lucru până de curând când Bianca a fost auzită plângându-se de gradul de implicare al lui Victor Slav în viața copilului pe care îl au împreună. Victor nu ar avea suficienți bani pentru a satisface „nevoia de brand” a Biancăi Drăgușanu.

Conform Viva.ro, Bianca ar fi extrem de nemulțumită de faptul că Slav nu contribuie financiar la fel de mult la creșterea copilului.

„Bianca îi reproșează lui Victor că pleacă în vacanță cu iubita lui și cu Sofia deloc. Îi reproșează și că petrece prea puțin timp cu fetița, că nu ajută financiar mai deloc, că se implică prea puțin.Efectiv nu știe de ce să se mai ia de el. Sigur, Victor cotizează, dar nu la nivelul la care și-ar dori Bianca, pentru ca el nu are atâția bani”, au declarat apropiații celor doi, pentru playtech.ro.

Citește și: „Am greşit, scuze!”, o resuscitare a emisiunii „Iartă-mă”, prezentată, de data aceasta, de Andreea Mantea