Ţigări de peste 2,2 milioane de euro, găsite într-un camion la Vama Arad

Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad

Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit şi ridicat în vederea confiscării 845.000 de pachete cu ţigări în valoare de peste 2,2 milioane de euro, potrivit stiripesurse.ro.

”În data de 06 iunie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Turnu au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de contrabandă, în zona de competenţă, iar în jurul orei 02.00, colegii noştri au oprit pentru control, pe comunicaţie Pecica – Arad, un autocamion cu semiremorcă, condus de un cetăţean român, în vârstă de 48 de ani”, anunţă, miercuri, Poliţia de Frontieră.

La controlul efectuat, poliţiştii de frontieră au găsit, în cală, mai multe baxuri de ţigări.

”Mijlocul de transport şi şoferul au fost conduşi la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu pentru verificări. La inventarierea bunurilor a reieşit faptul că în colete erau ţigarete, fiind stabilită cantitatea de 845.000 de pachete cu ţigări, în valoare de peste 2.200.000 de euro, bunuri ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, mai precizează sursa citată. Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad. Papa Francisc, operat de urgență la Roma