Spitalul Balș și Colentina vor rămâne fără apă caldă, pentru trei zile

În această perioadă vor avea loc lucrări de remediere a unor avarii pe conductele de termoficare din mai multe zone din sectoarele 2, 4 și 5

Spitalul Balș și Spitalul Colentina nu vor avea apă caldă pentru următoarele trei zile, ca urmare a lucrărilor de remediere a unor avarii pe conductele de termoficare, a anunţat Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB), într-un comunicat de presă. Pe lângă cele două institiții sanitare se mai numără și aproximativ 200 de blocuri.

Potrivit unui comunicat al companiei, începând de astăzi se desfăşoară lucrări de remediere a unor avarii pe conductele de termoficare în mai multe zone din sectoarele 2, 4 şi 5 din Capitală:

* conducta DN 700 pe Bulevardul Ştefan cel Mare, în porţiunea cuprinsă între Calea Floreasca şi Bulevardul Barbu Văcărescu – furnizarea apei calde pentru 26 blocuri din sectorul 2 va fi sistată până sâmbătă, ora 22,00; vor mai rămâne fără apă caldă Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Matei Balş” şi Spitalul Clinic Colentina, având în vedere amplasarea acestor unităţi medicale pe traseul pe care se vor desfăşura lucrările de remediere;

* conducta Magistralei DN 800, în porţiunea cuprinsă între Camera de Comerţ şi Palatul Parlamentului – furnizarea apei calde pentru un număr 60 blocuri şi instituţii din sectoarele 4 şi 5 va fi sistată până marţi, ora 20,00;

* conducta DN 500, în porţiunea cuprinsă între străzile Petre Ispirescu şi Drumul Sării intersecţie cu Calea 13 Septembrie – 91 de blocuri din sectorul 5 vor rămâne fără apă caldă până miercuri, ora 20,00.

Lucrările sunt considerate esenţiale pentru pregătirea sistemului de termoficare şi pentru funcţionarea acestuia în condiţii de siguranţă în sezonul viitor de încălzire.

Astfel, atât dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti, cât şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informaţii suplimentare, consumatorii au la dispoziţie numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002, a mai precizat Termoenergetica.

Citește și: PAUR cere demisia celor responsabili pentru tragedia de la „Matei Balș”