Candidatul la un nou mandat în Sectorul 6, Gabriel Mutu se consideră un „primar dedicat”, care a votat pentru continuitate.

„Sunt un om dedicat sectorului 6, pe care îl iubesc. În această frumoasă zi de toamnă, am votat pentru continuitate, am votat pentru dezvoltarea acestui sector și am convingerea că locuitorii sectorului 6 vor da votul lor acelui candidat care s-a implicat zi de zi, care a construit pentru sectorul 6 ceea ce era și este în continuare necesar: școli, grădinițe, parcuri și locuri de joacă, cel care a reabilitat termic blocurile – adică cel care a schimbat în bine fața sectorului nostru”, a declarat Gabriel Mutu la ieșirea de la vot.

Dragii mei, am votat astăzi pentru continuitate și pentru dezvoltarea sectorului 6! 🙏În sectorul 6 se votează în siguranță! #GabrielMutu #Sectorul6 #Primar #Bucuresti

Publicată de Gabriel Mutu pe Duminică, 27 septembrie 2020

Acesta a precizat că a luat toate măsurile necesare pentru alegerile în siguranță.

„Procesul electoral se desfășoare în condiții de maximă siguranță. Toți participanții primesc la intrarea în centrul de votare măști medicinale, mănuși de unică folosință și dezinfectant în doze individuale”, a mai spus Mutu.

Citește și: Tudorache: „Am votat pentru patru ani de mai bine”

#News