Alina Sorescu „vorbește corect”, la TVR

Artista va avea o toamnă plină, în care va număra bobocii de la „Picii lu’ Soreasca”

Alina Sorescu va prezenta, începând din această toamnă, emisiunea „Vorbește corect”, ce va fi difuzată la TVR. Anunțul a fost făcut de artistă, pe pagina sa de Instragram, postarea fiind însoțită de mesajul: „O emisiune longevivă și utilă în care ne veți vedea și în toamna care vine!”.

De altfel, artista are o toamnă destul de plină, în care își numără bobocii. „Dragi copii, părinți și bunici, ne pregătim pentru noul sezon de cursuri la #piciilusoreasca.  Înscrierile pentru preselecțiile de pe 4 și 11 septembrie sunt în toi! Atelierul meu de muzică și prezența scenică se adresează picilor talentați cu vârste între 4 și 10 ani. Așteptăm mail de la cei interesați cu numele și vârsta copilului. Vă trimitem apoi toate informațiile”, a scris Alina Sorescu pe Instagram.

Alina Sorescu nu se uită în „gura lumii”

Alina Sorescu pare să nu fie deloc afectată de zvonurile cu privire la divorțul de soțul său, Alexandru Ciucu și își vede liniștită de activitățile care îi fac cea mai mare plăcere. De altfel, internauții au luat la puricat toate postările făcute de artistă, în ultima vreme, și au ajuns la concluzia că aceasta s-ar fi separat de Ciucu, doar pentru că pe pagina Alinei nu mai sunt poze în care să apară și soțul acesteia. De parcă acest lucru este unul definitoriu pentru a avea o relație/căsătorie fericită.

„Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine. Eu simt că sunt mai puternică după pandemie. Mi-am vazut constant și cu grijă de drumul meu, mi-am concentrat atenția pe fetițele mele”, a declarat artista într-un interviu pentru o emisiune mondenă, când au apărut aceste zvonuri. Pe aceeași lungime de undă pare să fie și Alexandru Ciucu, care infirmă, la rândul său. „Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucrurile intime”, a declarat Alexandru Ciucu pentru fanatik.ro.

Citește și: Alina Sorescu nu vrea spectacol în viața ei