Potrivit primarului general Gabriela Firea, lucrările de la Pasajul Ghica avansează, indiferent de piedicile puse de guvernanți.

Nu lansăm artificii pentru lucrări neîncepute, ci avansăm serios în fiecare zi! Lucrările la Pasajul Doamna Ghica vor fi gata în această toamnă. Progresele se văd cu ochiul liber. Nu ne oprim, indiferent cât de multe piedici ne pun guvernanții, prin Prefectură și ISC, politizate brutal.

Oamenii noștri sunt pe teren și lucrează din zori până noaptea. Vrem să ne respectăm promisiunile față de bucureșteni”, a scris Gabriela Firea pe pagina de Facebook.

Încă o etapă importantă finalizată

Candidată pentru un nou mandat la Primăria Generală, Gabriela Firea a precizat că stadiul lucrărilor este unul îmbucurător. „A fost finalizată o altă etapă importantă: structura și umplutura la rampa 1, dinspre Pipera. S-au asfaltat și primii 200 de metri, de la intersecția cu Bd. Lacul Tei și până la rampă.

Au fost finalizate cele 36 de coloane aferente infrastructurii pasajului și a fost făcut racordul între rețeaua nouă și cea existentă de gaze naturale”, a mai scris Firea.

Nu lansăm artificii pentru lucrări neîncepute, ci avansăm serios în fiecare zi! Lucrările la Pasajul Doamna Ghica vor fi…

Publicată de Gabriela Firea pe Marţi, 1 septembrie 2020

Se trece la sol

Gabriela Firea a precizat că urmează eliberarea traficului din zona intersecției pe sensul Obor – Fundeni, apoi se va trece la lucrările la nivelul solului.

„În următoarele zile va fi posibilă eliberarea traficului din zona intersecției pe sensul Obor – Fundeni. De asemenea, se lucrează la infrastructura și suprastructura acestora celor două pile. Radierele pentru culeea 1, pila 1 și pila 2 au fost deja executate. Suprastructura culeei 1 și pila 1 sunt finalizate. În paralel, se lucrează la radierul de la culeea 2, la suprastructura pilei 2 cât și la rampă 2.

Continuă și lucrările de la nivelul solului. Se asfaltează partea carosabilă, trotuarele, se montează stâlpii pentru iluminatul stradal”, a mai scris edilul.

Citește și: Gabriela Firea: Podul Ciurel și „limitarea” Guvernului

#News