Deputatul PMP, Florin Simionică renunță la pensia specială, luând exemplul senatorului gălățean din partea Pro România care a făcut un anunț asemănător zilele trecute, impulsionându-l, astfel, și pe Victor Ponta să se gândească dacă nu cumva ar trebui să facă și acesta un astfel de gest „caritabil” pentru economia României.

Citește și: Senatorul Pro România Marin Nicolae, fără pensie specială!

Revenind la subiect, și anume le faptul că Florin Simionică renunță la pensia specială, acesta a declarat de curând cum că a nu-și dorește ca electoratul să-i mai pună la îndoială onestitatea.

Citește și: Zegrean acuză că eliminarea pensiilor speciale a fost votată politic

„Indiferent de jocurile politice care se vor mai consuma pe această temă, nimeni nu va mai putea pune la îndoială, de azi înainte, onestitatea mea în ceea ce priveşte susţinerea eliminării pensiilor speciale”, a declarat Ionuţ Simionca, citat de AGERPRES.

„Această acţiune este ultima dintr-un lung şir de demersuri pe care le-am întreprins în ultimii ani pentru desfiinţarea pensiilor speciale. Am iniţiat o lege pe această temă, am strâns peste 40.000 de semnături de la locuitorii judeţului pentru susţinerea proiectului, am condiţionat votul meu la învestitura Guvernului Orban de promovarea acestei iniţiative şi am votat legea în Parlament”, mai declară Simionică.

Citește și: Victor Ponta, acest DEX al limbii române, ne explică ce înseamnă „cacealma”

Cu toate că deputatul susține că aceasta nu ar fi prima sa tentativă de a scăpa de pensia specială, noi nu putem să nu ne întrebăm cum de acum, și nu pe vremea când se cerea în stradă așa ceva. Nu cumva aceasta este o altă chemă politică menită să spele rușinea celor ce primeau pensii speciale fără să le merite? Nu de alta, dar e extrem de ușor să faci astfel de afirmații exact la momentul potrivit, când pensiile speciale reprezintă unul dintre topicurile „hot” ale momentului.

#News #PensiiSpeciale