În momentul în care Piedone s-a hotărât să candideze la Sectorul 5, în loc de 4, mulți și-au pus întrebarea firească „de ce?”. Cu fiecare ocazie, Piedone a răspuns simplu și curat: „și Sectorul 5 are nevoie de mine, așa cum, la vremea repectivă, Sectorul 4 era cel cu probleme”.

Poate cea mai mare meteahnă a oamenilor este cea că au darul uitării. Dacă, uneori, aceasta poate fi catalogată drept calitate, atunci când vine vorba despre administrațiile locale, e un mare defect. În momentul în care intervine uitarea, oamenii au tendința să treacă vederea atât lucrurile bune făcute de anumiți edili, cât și lucrurile mai puțin bune făcute de alții.

În dorința de a evidenția acest lucru, Piedone se întoarce în timp, pe vremea când nu era primarul Sectorului 4 și face o radiografie a ceea ce era înainte de acesta. Privind imaginile vechi ale Sectorului 4, putem avea fireasca impresie că suntem în Sectorul 5 al zilelor noastre, un sector în noroi și gunoaie, un sector al contrastelor de care pare că nu-i pasă nimănui.

Piedone își dorește să le dovedească locuitorilor Sectorului 5 că până și acesta poate fi readus în prezent, așa cum s-a mai întâmplat, de altfel, și în trecut, când Sectorul 4 și-a căpătat strălucirea bine-meritată, în perioada 2008-2015.

Incursiune în trecut

Cristian Popescu Piedone este, oficial, candidatul PPU-sl la primăria Sectorului 5.

Citește și: Sectorul 5, cel încununat cu nepăsare și uitare

#News