Locuitorii Sectorului 1 al Capitalei care au dificultăți financiare, nu își pot asigura traiul zilnic din cauza Pandemiei de COVID 19, pot cere ajutor la Direcția de Asistență Socială a Primăriei Sectorului 1 a Capitalei.

Primăria S1, ajutor de nădejde în lupta cu virusul COVID-19

„Fiecare persoană va fi ajutată cu alimente și cele necesare să își asigure traiul vital în această perioadă. Cele trei Ordonanțe Militare nu ajută omul să aibă mâncare, dar noi avem datoria morală, ca edili, să ajutăm fiecare locuitor al Sectorului 1 să treacă cu bine peste această perioadă critică. Cei care au rămas șomeri sau sunt într-o situație dificilă pot suna și cere ajutor”, a declarat edilul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Primăria Sectorului 1 a înfiinţat două linii telefonice de urgenţă în acest sens – 0734.45.45.43 şi 0742.924.924 – pentru a veni în sprijinul locuitorilor care sunt autoizolaţi la domiciliu.

„Primăria Sectorului 1 a înfiinţat două linii telefonice de urgenţă, pentru a veni în sprijinul locuitorilor care sunt autoizolaţi la domiciliu. Persoanele care se află în situaţia de a fi izolate la domiciliu pot apela liniile de urgenţă pentru a solicita alimente de bază. Cei aflați în carantină vor primi și hrană caldă. Alimentele sunt pregătite în depozitul DGASPC Sector 1.

Citește și Gabriela Firea nu uită vârstnicii din Capitală, în plină pandemie de COVID-19

În Sectorul 1, izolat nu înseamnă abandonat! Pentru că ne pasă. Angajații DGASPC pot efectua și alte cumpărături pentru cei cu nevoi speciale, la cerere, contracost”, a declarat primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Totodată, primarul Dan Tudorache continuă lupta pentru un aer curat, bun de respirat în Sectorul 1. Într-o scrisoare adresată, marți, Gărzii Naționale de Mediu, edilul Dan Tudorache solicită acestei instituții să dispună încetarea activității depozitului de deșeuri situat pe strada Drumul Poiana Trestiei nr.17-27 din Sectorul 1 al Capitalei și administrat de Iridex Group. 

#NEWS