Galațiul bipolar, nimic nou

Povestea spune că în cursul zilei de vineri, un taximetrist din Galați a sunat la 112 deoarece începuse să se simtă rău. Tuse, febră, stare de Coronavirus. Bărbatul efectua regulat curse către Otopeni din Galați, astfel că, în condițiile în care acesta a avut ocazia de curând să transporte câțiva italieni de la aeroport, a început să fie suspicios, bănuind că starea lui de sănătate s-ar putea să fie cauzată de o posibilă infectare cu virusul COVID-19.

Însă, cum Galațiul bipolar nu face victime de Coronavirus, ci de isterie, la scurt timp după ce a fost transportat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sf. Cuvioasa Parascheva” din oraș, a început să devină recalcitrant, cerând să fie lăsat să plece încă de dinainte ca teste să fie finalizate și analizele citite. Cadrele medicale au fost, astfel, nevoite să ceară ajutorul echipajelor de Jandarmerie, întrucât le era absolut imposibil să se mai înțeleagă cu bărbatul.

Într-un final, speriat probabil de prezența jandarmilor, acesta s-a liniștit și s-a lăsat convins să rămână internat în salonul spitalului, pentru a i se continua investigațiile. Încă nu se știe dacă acesta este infectat cu Coronavirus.

Citește și: Lingurițe de împărtășanie și Coronavirus. CTP dixit

#News