Liviu Pop

Liviu Pop, implicat în scandalul Sorina Pintea?

Cel puțin asta afirmă fiul fostului ministru al Sănătății, Pintea, într-un clip ce ulterior a fost șters de pe internet. Însă cum presa nu doamne, iată că cei de la G4Media.ro au binevoit să transcrie clipul postat de către fiul Sorinei Pintea, astfel că informațiile au rămas pe internet de-a pururea. Firește, fără o dovadă concludentă împotriva lui Pop, nu se poate face mare lucru, însă suntem încrezători în zicala potrivit căreia, nimic de pe internet nu piere, că e adevărată.

Iată transcrierea parțială:

„Am fost sunat la 8:53 de domnul senator Liviu Marian Pop și mi-a zis că trebuie să mă duc să mă întâlnesc obligatoriu cu cineva, că este urgent. M-am întâlnit cu un domn cu părul grizonat care mi-a spus că urmează să se întâlnească cu (…) și apoi vine la mine. Au trecut 15 minute și a venit la mine. Mi-a spus că \”procurorii nu știu despre alte sume de bani\”. Eu am întrebat \”care sume de bani?\” El mi-a răspuns că \”a mai fost o sumă de 140 000 euro pe care i-am dat lui Liviu Marian Pop care să-i dea lui maica-ta și au mai fost două tranșe de 5000 euro pe care i le-am dat lui Liviu Marian Pop să i le dea mamei tale, dar că nu știu dacă au ajuns la mama ta\”.

Am întrebat dacă a cerut cineva bani și mi-a răspuns că nu, că a avut înțelegere cu Liviu Pop. L-am întrebat cine sunteți și mi-a răspuns că \”eu sunt denunțătorul\”. Atunci m-am speriat și i-am spus că nu mai am ce să vorbesc cu el și am plecat de acolo. Pe urmă m-a sunat Liviu Marian Pop o dată și mi-a trimis mesaj cu semnul întrebării, am și dovadă”, a declarat fiul Sorinei Pintea.

Citește și: Zece ore de percheziție pentru 120.000 lei

La rândul lui, Pop a declarat:

„Exclus acest lucru. Eu l-am contactat pe Ionuț pentru că o cunoștință vrea să se întâlnească cu cineva din familie. E o cunoștință de-a doamnei, care m-a rugat să se întâlească cu fiul ei. Nu am nicio cunoștință de bani, de sume. Nu am nicio legătură cu acest caz”, a replicat Pop.

#News