Sorina Pintea

Zece ore de calvar pentru Sorina Pintea

Se pare că viața Sorinei Pintea nu este una extrem de prietenoasă zilele astea. Și nu e ca și cum nu și-ar fi făcut-o cu mână ei, până la urmă. Orice faptă trebuie să fie pedepsită, caz în care se dovedește a fi adevărată. Iar în cazul Sorinei Pintea, lucrurile sunt clare. Când te prinde cineva cu „mita-n sac”, nu prea mai ai cum s-o dai la întors. Lucrurile sunt așa cum sunt.

Zece ore grele de percheziție pot părea praf în ochi, atunci când discutăm despre corupție, depre mită, despre un sistem de sănătate corupt în care unul ia banul pentru ca tu să rămâi fără cele trebuincioase. Totul sub imperiul bunelor intenții. Și se pare că pe Pintea n-a învățat-o nimic boala autoimună de care suferă. Aproape că am simțit cum îmi dă o lacrimă atunci când am aflat. Aseară, lacrima mi s-a întors înapoi. Pintea nu merită lacrimile nimănui. Pintea merită să plătească pentru ceea ce a făcut. Bolnavă sau nu.

Citește și: Sorina Pintea se tratează în spitalele din țară

„Este vorba despre un dosar care vizează unele achiziții publice. Dosarul este al Structurii Centrale”, au declarat sursele.

Nu de alta, dar între suferința Sorinei Pintea și suferințele tuturor celor din spitale, care atunci când ajung acolo, mai c-ai putea să juri că au de ispășit vreo pedeapsă, îi aleg pe cei din spitale. Cei ce plătesc bani grei din salariile sau pensiile lor pentru a beneficia de condiții bune în spital. Cei ce primesc la schimb personaje ca Pintea, Bacalbașa sau Beuran.

Citește și: Emanuel Ungureanu anunță nereguli la Spitalul Universitar

#News