Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

O femeie din Memphis, Tennessee, mamă a 11 copii spune că primește foarte multe comentarii negative în mediul online. Oamenii o critică fără încetare pentru alegerile pe care femeia le-a făcut în viața sa.

Phi, o femeie tânără și necăsătorită, susține că refuză ideea mariajului, deoarece, există 8 bărbați la care să apeleze pentru îngrijirea celor mici, transmite Mirror.

Tânăra a primit o serie de comentarii negative pe canalul TikTok. Aici, ea vorbește despre cum se descurcă cu creșterea celor mici

Nu-mi pasă de cei care mă critică. Am motivele mele pentru care refuz să mă căsătoresc. Am încercat să mă mărit, dar bărbații m-au refuzat. În plus, dacă ai mei copii ar avea avea un singur tată și el ar pleca sau ar muri, cei mici ar deveni orfani”, a explicat Phi.

Femeia afirmă că nu se va opri și că nu se simte fericită cu doar 11 copii

Vreau să mai am încă 19, pentru că, în total, îmi doresc 30 de copii”, a transmis tânăra mamă pe canalul de TikTok.

Deși Phi și-a justificat spusele precizând că a glumit, nu toți telespectatorii au înțeles spiritul ei de glumă și au devenit foarte agresivi în comentarii.

O dată este o greșeală. De două ori este o alegere. După aceea, devine un obicei. Copiii nu sunt personaje din Pokémon. Nu trebuie să-i prinzi pe toți”, a comentat unul dintre utilizatorii platformei.

Cu toate acestea, un alt utilizator de TikTok, care are încă 8 frați, a sărit în apărarea tinerei femei.

Mama mea a avut nouă copii. Noi considerăm că a fost îndrăgostită de nouă ori”, a transmis comentatorul.